LG klíma

Lucky-Goldstar, ahogy korábban hívták az LG céget

Az LG több, mint hét évtizednyi tapasztalattal rendelkezik műszaki- és luxuscikkek területén. Széles választékban kínálnak különböző Split klímákat, légcsatornákat, mennyezeti- és design klímákat.

Az LG klíma berendezésekre jellemző az elegáns kinézet, a design klímák úgy lettek kialakítva, hogy a helyiségbe beleillő, megszépítő tárgyként funkcionáljon.

Az LG klíma berendezései az optimális hideg levegő eloszlást a helyiségben a négyirányú légtereléssel érik el, a levegő minőségén a 3M védelmet nyújtó szűrőrendszer gondoskodik.

Energiahatékonyság és csend. Ezeket nyújtják az új LG klíma berendezései. Melyet új, egyedi fejlesztésüknek köszönhetnek, a nagyobb ferdelapátos ventillátor és az alacsony rezgésű kompresszorral ellátott klímák jelentős mértékben csökkentik a zajszintet.

Legalacsonyabb működésnél 17dBa-t értek el. Energiahatékonyságuk az A besorolástól az A+++ skálán mozog.

Biztosítsa egész évben a kívánt hőmérsékletet, egyúttal teremtsen kellemesebb környezetet bármely helyiségben az LG légkondicionálók segítségével! Energiatakarékos, különféle kialakítású termékeink segítségével személyre szabottan biztosíthatja otthona megfelelő hőmérsékletét.

Bővebben: LG Electronics légkondicionálók

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.