Midea klíma

Az 1968-ban alapított Midea mára az egyik legnagyobb kínai gyártóvá nőtte ki magát világszerte a háztartási cikkek és a klímaberendezések piacán. A 40 éves folyamatos fejlődés eredményeként 2011-ben elérte a 22 milliárd dolláros összbevételt.

Midea klíma Magyarországon

Midea a Planning & Trading Kft 1997 óta klímatechnikai disztribútorként van jelen a magyar piacon, a Midea klíma berendezéseket pedig 2003-ban vezette be a piacra közvetlen kínai importból. A Midea Magyarországon már az első évben nagy sikert aratott és azóta is a legkeresettebb márkák között tartják számon. Először az oldalfali mono és multi split berendezések alkották a választékot, majd folyamatosan bővültek a kereskedelmi légkondicionálókkal (kazettás, légcsatornázható). A termékek kiváló minőségük és rendkívül jó ár/érték arányuk miatt mára a legkedveltebbek, és a legszélesebb választékkal rendelkező márkák egyike.

A Midea klíma berendezések értékesítése a folyamatos növekedés során 2008-ra elérte a 20.000 szettet, mellyel Magyarországon az első 3 legismertebb márka közé tartozik. Ezeken felül a Midea HRV névre keresztelt hővisszanyerős szellőztetője is már évek óta megtalálható a Planning & Trading Kft. termékpalettáján. 2013-tól pedig a Midea levegő-víz hőszivattyús rendszerei is elérhetőek.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.