Mitsubishi klíma

A Mitsubishi Cégcsoport légkondicionálásával foglalkozó ágazata az elmúlt 85 évben folyamatosan újabb és újabb fejlesztésekkel áll elő a növekvő klímatechnikai piacot kielégíteni. Sajnos hazánkban kevésbé ismert márka. Pedig nem kevesebb mint a jól csengő egyéb ismert márkájú (TV, telefon stb.) által ismert márkák.

Mitsubishi klíma - Klimamate.hu

A Mitsubishi Electric légkondicionálási termékei világszerte ismertek, és évtizedekre visszanyúló kiváló hírnévvel rendelkezik. Ezek a Mitsubishi klíma termékek lefedik a lakossági szobai split légkondicionáló berendezésektől egészen az ipari irodai alkalmazáson át mindent. Legyen az multi klíma vagy VFV rendszer egészen biztosak lehetünk abban hogy a legmodernebb Inverter vezérlésű technológiával vannak ellátva. A fejlesztések a környezettudatosságot is szemelőt tartva nem csak R410a gázzal előállított berendezéseket gyárt de a legmodernebb és még kevésé környezetkárosító hatású R32 es gázzal szereli fel legújabb berendezéseit.

A mono split klíma rendszerek mindegyikéhez opcionálisan megvásárolható a WiFi vezérlés és máris irányíthatjuk okostelefonjainkról klímánkat szinte bárhonnan csak internet kapcsolat kell és máris kész.

Hőszivattyús berendezések Mitsubishi Zubadan néven futnak. Ezek a Mitsubishi klíma berendezések akár -25 fokban is képesek ellátni a feladatukat. Az ilyenfajta rendszerekhez szorosan kapcsolódik a hővisszanyerős szellőztető rendszer a maximális hatékonyság érdekében.

Bővebben: Mitsubishi Electric

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.