Toshiba klíma

A Toshiba révén olyan klímaberendezéseket tudunk bemutatni, amelyek a legmodernebb technológiai megoldásokat is forradalmasítják, és egyedi fejlesztéseikkel, nem konvencionális ötleteikkel minden évben kiváltják a szakma csodálatát. Ezért cégünk is mindig az első helyen ajánlja az érdeklődőknek, nem véletlenül! Toshiba a legsikeresebb klímaberendezéseket gyártók között a Világon vezető szerepet tölt be. Inverteres berendezései már a jövő technikáját képviselik. Minden egyes Toshiba termékre a legmagasabb minőségi szabványok érvényesek, a gyártás során nem ismer kompromisszumot. A Toshiba név egyet jelent a kifogástalan minőséggel!

A Toshiba már több mint 60 éve folyamatosan áldoz kutatásra, innovatív klímák kifejlesztésére, minőségben és hatékonyságban a dobogó legfelső fokán áll. Törekvései első sorban nem a jogszabályi előírások betartása, hanem a leginkább környezetbarát és környezetkímélő megoldások, technológiák kifejlesztése. A veszélyes anyagok korlátozott alkalmazásáról szóló EU rendeletekkel összhangban minden Toshiba klíma berendezés ROHS konform.

Miért válasszon Toshibát?

Toshiba klíma - Klimamate.hu

Alacsony energiafelhasználás

A nagy energiahatékonyság a Toshiba rendszerekkel szemben mindig is alapvető elvárás volt. A kompresszor inverteres vezérlése mindig pontosan csak a szükséges teljesítményt állítja elő – ez a lehető legjobb hatékonysági értékeket eredményezi mind fűtés, mind hűtés esetén. A bizonyíték az akár A+++ hatékonysági osztályú energiacímke. Még a szabványos készülék használata is mindössze egy kétszemélyes vacsora nagyságrendjébe eső éves ráfordítással jár.

Halk működés

A kiváló minőségű ventilátor-alkatrészek révén a Toshiba beltéri egységek legfeljebb 20 dB(A) mellett hűtenek vagy fűtenek – ez nagyjából halk papírzörgésnek vagy a légzés hangerejének felel meg. A fordulatszám-szabályozott kompresszorok és ventilátorok révén a kültéri egységek akár néhány méter távolságból is alig hallhatóak.

Öntisztító működés A Toshiba öntisztító funkciót azért fejlesztettük ki, hogy csökkenjen a páratartalom a klímaberendezés belsejében, amely ha túl magas, penészedéshez vezethet. Ha kikapcsolja a klímaberendezést, a belső ventilátor még 20 percig működik és megszárítja a hőcserélőt – a kellemetlen szagoknak így semmi esélye.Az otthoni környezetben használt beltéri egységek tisztítási funkcióval is jeleskednek: a hőcserélőben lévő lamellák különleges profilozásai és védőbevonatai lehetővé teszik a rátapadó, levegőből kiszűrt szennyeződések lemosását a hűtési üzem során keletkező kondenzvíz segítségével – intelligens és higiénikus.

Bővebben a Toshiba hivatalos forgalmazója, az Atlantisz klíma oldalán olvashat.


A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.